ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTips när du ska ansöka om blancolån
Blancolån - Massor med Blancolån

Tips när du ska ansöka om blancolån

Tips när du ska ansöka om blancolån

Varje gång du ansöker om ett blancolån registreras din låneansökan. Om du ansöker om ett blancolån hos flera långivare för samma lån kan det därför se konstigt ut när nästa långivare tittar på din ansökningshistorik och hittar 5-10 olika ansökningar om blankolån. Ett sätt att komma runt detta är att gå via någon som låneförmedlare som letar efter olika lån åt dig med endast en låneansökan.

Dock så är det inte säkert att du får de allra billigaste blancolånet eftersom dessa låneförmedlare letar inte efter lånen på alla ställena utan där de erbjuds provision på låneförmedlingen. Därför är rekommendationen till dig som vill hitta ett billigt och bra blancolån och inte vill ha massa registrerade låneansökningar att använda dig an en tjänst som jämför lånekostnaden åt dig.

Personliga ansökan om blancolån

Personliga ansökan om blancolån

Om du inte lyckas ta eller få ett blancolån med bra villkor via nätet kan det definitivt vara värt att träffa en bankman personligen för att visa upp att du är seriös och upplevs skötsam. Ett problem som banktjänstemannen har är att det är svårt att skaffa sig en uppfattning om personen som vill ta ett blancolån om man endast har haft kontakt via nätet.

Ofta går det att få något bättre villkor genom ett personligt möte men nackdelen är att det tar mer tid för dig att ta blancolånet.

Ett annat sätt att få vettiga villkor på ert blancolån är att gå in på nätet och undersöka vilken ränta ni får hos ett antal av de större banker men även någon av de mindre aktörerna. De banker som brukar erbjuda bra villkor är de större affärsbankerna som t.ex. SEB för blancolånen som t.ex. topplån på fastigheten eller till bilen men även vissa nischbanker.


Mer bra info om Blancolånen

När du ska ta ett blancolån är det viktigt att du är påläst både gällande blancolån i allmänhet men framförallt gällande villkoren för det blancolånet som du till slut tar.Meny - Blancolån
Till förstasidan på www.blancolan.nuHögst upp på sidan om blancolånLängst ned på sidan om blancolån
Låna 100.000Låna 200.000Låna 400.000Låna 600.000