ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentBlancolån utan kreditupplysning via UC
Blancolån - Massor med Blancolån

Blancolån utan UC

Ifall du tar ett blancolån så utför långivaren någon form att kreditkontroll av dig och dina ekonomiska förehavanden. Denna kreditbedömning utförs vanligen av UC - Upplysningscentralen med undantag för de mindre lånen.

Totalt finns det för närvarande 0 olika lånegivare som tillhandahåller Blancolån där det inte sker en kreditupplysning via UC.

Blancolån utan kreditbedömning av UC

Här kan du finna alla långivare a blancolån som erbjuder lån där din kreditvärdighet inte kontrolleras av Upplysningscentralen. Ifall det är viktigt för dig att lånet inte registreras av UC bör du dels ta lån på maximalt 25.000 kr och att du alltid hör efter med finansinstitutet du lånar av att de inte använder sig av UC.

Låne­företag Kredit­upplysning Låne­summa Gratis
Blancolån
Lägsta ålder Låne­fakta

Blancolån utan noggrann kreditkontroll

Ifall du vill använda dig av ett blancolån där det inte sker en noggrann kreditkontroll ska du definitivt kontakta långivaren. Dock så sker kreditkontroller bland annat för din egen skull för att du ska slippa hamna hos kronofogden.


Mer bra info om Blancolånen

När du ska ta ett blancolån är det viktigt att du är påläst både gällande blancolån i allmänhet men framförallt gällande villkoren för det blancolånet som du till slut tar.Meny - Blancolån
Till förstasidan på www.blancolan.nuHögst upp på sidan om blancolånLängst ned på sidan om blancolån
Låna 100.000Låna 200.000Låna 400.000Låna 600.000